Dubrovački puhački kvintet i Stefani Grbić u utorak u Kabogi

17 Listopad 2018
Autor :  

U nastavku suradnje Dubrovačkih ljetnih igara i zaklade Caboga Stiftung, besplatan koncert će u ljetnikovcu Bunić Kaboga održati Dubrovački puhački kvintet uz gošću Stefani Grbić, u utorak, 23. listopada s početkom u 20 sati.

Dubrovački glazbenici - flautistica Đive Franetović Kušelj, oboistica Martina Hrćan, klarinetist Stjepo Medo, fagotist Matija Novaković i hornist Toni Kursar, u pratnji pijanistice Stefani Grbić, ovom će prigodom izvesti Divertimento br. 1 „Chorale St. Antoni“ u B-duru Franza Josefa Haydna, nakon čega će uslijediti Kvintet za glasovir i puhače u Es-duru, op. 16 Ludwiga van Beethovena, a koncert će zaključiti Stari mađarski plesovi Ferenca Farkasa.

Besplatne ulaznice za ovaj koncert mogu se već od danas preuzeti u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1), radnim danima od 10 do 13 sati. U suradnji s Libertas d.o.o. osiguran je besplatan prijevoz autobusom za publiku, a polazak je u 19.30 sati s Pila, uz zaustavljanje na stanici u Vukovarskoj ulici. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…