Otvoren 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

15 Ožujak 2019
Autor :  

Otvoren je  16. Mediteranskoi sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Zamjenik Cebalo kao izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovićaje ovom prilikom istaknuo kako mu je zadovoljstvo vidjeti izlagače iz svih krajeva Lijepe naše tim više što je Dubrovačko-neretvanske županija kao i Regionalna razvojna agencija Dunea suorganizator ovog događanja.
”Svake godine je na sajmu sve više i više izlagača, prošle godine je bilo više od 200 izlagača, a posjetilo ga je na tisuće posjetitelja. Od samih početaka do danas ova manifestacija profilirala se kao jedna od najznačajnijih sajamskih priredbi u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Ovaj Sajam je odavno pošao dalje od samog izlaganja, same ponude i potražnje na onaj klasični način, a i ove godine planirani kulinarski show, brojne radionice i predavanja to samo dodatno potkrepljuju”, rekao je zamjenik Cebalo.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…