Davor Šuker predsjedniku NK Župa dubrovačka Đuru Lonzi uručio donaciju u iznosu od 500.000,00 kuna

21 Ožujak 2019
Autor :  
HNS

S obzirom na broj od preko 250 djece jedna od glavnih preokupacija Nogometnog kluba Župa dubrovačka su aktivnosti na poboljšanju i izgradnji infrastrukture nužno potrebne za normalno odvijanje trenažnih procesa i natjecanja u svim uzrastima i kategorijama.

Tako je prošle godine uz pomoć Općine Župa dubrovačka započeto s pripremnim radnjama na izgradnji pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom ali znatno većih dimenzija (94x54m).

Općina Župa dubrovačka je uz ostala ulaganja preko Zajednice sportova u ovaj projekt dodatno uložila preko 200.000,00 kuna, a navedeni radovi bili su osnovni preduvjet za dobivanje donacije Hrvatskog nogometnog saveza što je danas i realizirano.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, gosp. Davor Šuker danas je u Zagrebu predsjedniku NK Župa dubrovačka,  gosp. Đuru Lonzi svečano uručio donaciju u iznosu od 500.000,00 kuna namijenjenu nabavci umjetnog travnjaka.

Ovom prigodom NK Župa zahvaljuje prvenstveno Općini Župa dubrovačka, Izvršnom odboru Županijskom nogometnog saveza  te naravno HNS-u koji su prepoznali značaj i potrebu realizacije ovog projekta koji će uvelike olakšati daljnje aktivnosti na zadovoljstvo sve većeg broja djeca i roditelja.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…