Jedan od najvećih svjetskih DJ imena dolazi na otvaranje ljetne sezone u Dubrovnik

19 Travanj 2019
Autor :  

Jedan od najboljih svjetskih klubova, Culture Club Revelin najavio je veliko spektakularno otvaranje nove ljetne sezone u petak i subotu, 31. svibnja i 1. lipnja. Ljetnu sezonu otvara miljenik dubrovačke publike i jedan od najvećih DJ imena današnjice, Fedde Le Grand koji vrlo često ističe kako ga s Dubrovnikom i dubrovačkom publikom veže jedna posebna veza.

Ranije, u svom spotu za pjesmu „So Much Love“ koristio je kadrove snimljene upravo u dubrovačkom klubu Revelin. Ovo će biti njegov deveti nastup u Dubrovniku što također puno govori o posebnom odnosu Dubrovčana i Fedde Le Granda. U sklopu velikog otvaranja nastupit će još pet DJ-a kojima je klub Revelin stalna ljetna rezidencija: Kosta Radman, DANCEletric Philipe, Time Jack, Joe2Shine i DJ Speed.

Za sve posjetitelje spremaju se brojna iznenađenja, light show, plesni spektakli i akrobacije samo su neki od njih. Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su isključivo ONLINE i u uredu Revelina. Za više informacija možete se javiti na kontakt 098 533 531.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…