IVICA SMOLJKO O PROZIVKAMA: Ne zanimaju nas komentari s lažnih profila vozača koji su udaljeni jer se nisu pridržavali kodeksa

372

U jednoj Facebook grupi osoba je prozvala dubrovački Plavi Taxi i između ostalog navela: “Radi se o najvećoj poslovno-partnerskoj prevari u gradu, jer osobe koje rade u pozivnom centru mešetare s nalozima i namještaju iste. Dobivat ćete vožnje od 20-25 kuna…. a sve s blagoslovom glavnog čovjeka Plavog Taksija koji sudjeluje u svemu tome.”

Na ove prozivke kontaktirali smo Ivicu Smoljka, vlasnika Plavog Taxija:

– Ne uzbuđuju nas lažni komentari sa lažnih profila vozača koje smo udaljili jer se nisu pridržavali kodeksa. Naša vrata su otvorena za svakog tko želi bio to posjetitelj ili zainteresiran za posao .Mi jedini nismo mijenjali cijene pa smo i dalje najjeftiniji taxi prijevoz, korisnici su prepoznali našu kvalitetnu uslugu pa smo s toga preuzeli 80 posto posla na području grada. Ponavljam, svi koji žele radit kao taxi vozači u Plavom taxiju vrata su im otvorena, a naš tim će ih educirati, da u jednoj opuštenoj atmosferi rade posao koji su izabrali. Trenutno nam treba 25 vozača. 

Još smo u lipnju prošle godine proveli večer sa djelatnicama call centra, te se uvjerili u njihov rad, a cijeli članak možete pročitati ovdje..

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *