Izabrani predsjednici gradskih kotareva

428

Pod predsjedanjem pročelnice Nade Medović, 14. i 15. svibnja održan je prvi krug konstituirajućih sjednica gradskih kotareva i mjesnih odbora u Gradu Dubrovniku, nakon kotarskih izbora održanih 22. travnja 2018. Prilikom konstituiranja izabrani su i predsjednici mjesnih samouprava za osam gradskih kotareva i jedan mjesni odbor, dok će se ostali mjesni odbori konstituirati idući tjedan.

Tako je u Gradskom kotaru Pile Kono za predsjednicu izabrana Katarina Doršner (HDZ), za predsjednika GK Grad izabran je Marin Krstulović (KLGB), a u GK Ploče iza Grada izabran je Srđan Obad (KLGB). Dan iza na konstituirajućim sjednicama gradskih kotareva za predsjednika GK Gruž izabran je Antun Česko (HDZ), u Lapadu Nikola Babić (HDZ), u Komolcu Nikša Sentović (HDZ), u Mokošici Nikolina Pozniak (HDZ), dok je na Montovjerni za predsjednika izabran Nikša Đerek (DUSTRA) na razdoblje od jedne i pol godine, nakon čega funkciju preuzima HDZ do kraja 4-godišnjeg mandata.

Održana je i konstituirajuća sjednica Mjesnog odbora Bosanka, na kojoj je za predsjednika izabran nezavisni kandidat Luko Paskojević. Preostalih 16 mjesnih odbora formirat će se na sjednicama 21. i 22. svibnja.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *