JOŠ JE ČETIRI DANA OSTALO ZA PRIJAVE! Nogometni turnir humanitarnog karaktera za žene i djecu u Mokošici

383

Još je četiri dana ostalo za prijave za nogometni turnir za žene i djecu koji se već nekoliko godina održava u Mokošici.

“Prvi turnir koji je kasnije postao tradicija je organiziran za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, pa i ovaj peti želimo posvetiti ponovo njima. Grupe su podijeljene ovako: djeca od 7-10 godina, djeca od 11-14 godina i žene. Ukoliko se prijavi dovoljno ekipa u trećoj kategoriji preko 15 godina, onda ćemo sastaviti i tu treću skupinu. Djeca u prve dvije skupine igraju 5 plus 1, najstarija djeca (ukoliko ih bude) i žene 4 plus 1. Kotizacija ostaje ista: 30 kuna za djecu u svim skupinama, za žene 100 (po članu ili članici ekipe). Prijave primamo od 13. do 20. lipnja. Molimo da nam u prijavi navedete: Ime ekipe, skupinu, ime kapetana, kontakt. Kotizacija se donosi u kuverti s naznačenim imenom ekipe na dan igranja utakmice prema rasporedu koji ćemo objaviti po završetku prijava.

Turnir počinje 25. lipnja, traje do 3. srpnja, a prijaviti se možete na ovoj Facebook stranici, na brojeve mobitela: 098/130 31 04 , 098/651 603″, napisali su organizatori ovog događaja.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *