KADA ŽENA RIJEŠI DA OKRENE NOVI LIST: “Danas ću ti dati do znanja da i ja imam druge opcije”

506

Danas ću se ponašati poput tebe.

Danas ću posvetiti svoje vrijeme i odgovorit ću na sve tvoje poruke. Prvo ću provjeriti sve svoje e-poruke, provjeriti svoj Facebook i Instagram, a onda nakon nekoliko sati, kad prođem sve drugo na svom popisu, tada ću ti poluosjećajno odgovoriti.

Danas ću doći do točke u kojoj ću lajkati sve muškarce koje poznajem, samo kako bi tebi time poslala poruku kako nisi jedini, i da nisi najzgodniji, kao što misliš da jesi.

Danas ću ti dati do znanja da i ja imam druge opcije.

Danas ću objaviti neke stvari online, tako da dobiješ do znanja da ja imam pristup svom telefonu, tako da znaš da sam imala vremena odgovoriti na tvoje poruke, ali nisam, jer želim da znaš da nisi moj prioritet. Želim ti namjerno pokazati kako sam vidjela tvoje poruke, ali ti nisam željela odgovoriti onda kada si ti to očekivao, a to je odmah.

Danas se neću ispričavati zbog malih stvari koje sam učinila poput; da sam te ignorirala, da te nisam pitala kako ti je prošao dan, nisam te pitala kako ti je prošao sastanak. Neću se ispričavati zato što sam sebi na prvom mjestu, jer znam da ćeš mi ti uvijek oprostiti.

Danas ću se izvući iz svega, jer znam da mogu.

Večeras ću kasniti na našu večeru jer nisam toliko uzbuđena da te vidim, ili da provedem vrijeme s tobom.

Večeras ću ti dati djeliće nade, tako da se možeš držati za mene, ali neću ti ništa ni predložiti niti obećati, tako da to ne možeš iskoristiti protiv mene.

Večeras ću govoriti o sebi, o mom danu, o svojim snovima i željama, i želim da mi podigneš ego, jer to je jedini razlog zašto se s tobom nalazim. Tu sam jedino radi pažnje.

Večeras ću govoriti o drugim muškarcima i govorit ću o svojim bivšim i kako još uvijek nešto za njih osjećam, i tako ću ti polako nanositi osjećaj da za mene nisi dovoljno dobar.

Večeras kada se budeš vraćao kući, razmišljat ćeš o meni, o da hoćeš. Navest ću te da sve moje riječi ponovno razmotriš, što sam ti htjela s onim ili ovim reći, što sam s onim ili ovim mislila. Vjeruj mi, ostat ćeš cijelu noć budan razmišljajući o meni.

Večeras ću otići na spavanje, bez da ti pošaljem poruku za laku noć, jer ne želim da pomisliš kako te želim još i više.

Večeras ću te dovesti do stanja da se osjećaš potpuno sam.

Večeras ću učiniti da se osjećaš kako se baš i nisam zaljubila u tebe. Zaspat ćeš sa suzama u očima.

Večeras ću ti slomiti srce i samo ću nasloniti glavu na jastuk i mirno zaspati.

zdravaisretna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *