Kako igrati rulet kao profesionalac?

461

I dok će mnogi površni poznavatelji ruleta na spomen ove igre odmahnuti rukom i reći da se u njoj ne može pobijediti, upućeniji znaju da to baš i nije tako.

Naime, za razliku od onoga što viđamo u filmovima, u ruletu nije potrebno samo pogoditi točan broj na kojem će se loptica zaustaviti nego je broj mogućnosti koje kao igrač imate puno veći – boja, parni ili neparni brojevi, određeni stupac ili grupa brojeva na tabli itd.

U ruletu vjerojatnost i matematika igraju ključnu ulogu, a ako malo promislite i pravilno izračunate svoje izglede, šanse za uspjeh na kraju dana vam mogu dramatično rasti.

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da rulet igrate kao profesionalac i dovedete se u najbolju moguću situaciju.

 

  1. Uvijek igrajte europski rulet

Dvije osnovne vrste ruleta na koje možete naići su europski i američki. Ponekad ćete naći i na nešto što se zove francuski rulet, ali to je zapravo europska verzija igre uz neke manje promjene pravila.

U svakom slučaju, uvijek biste trebali odabrati europski rulet jer se radi o verziji igre koja ima jedno polje manje (američka verzija ima polje s nulom, ali i polje s dvostrukom nulom). Drugim riječima, u europskoj verziji uvijek imate veće šanse za dobitak. 

Štoviše, kuća u europskom ruletu ima prednost od 2.7%, dok je u američkom ruletu ta prednost 5.26% – gotovo dvostruko više!

 

  1. Budite strpljivi

Pronalaženje pravog stola jedan je od najvažnijih koraka prema uspjehu. Naravno, ovo se odnosi na igre uživo. Kao što smo već rekli, za uspješnu partiju ruleta važno je procijeniti svoje izglede, a za to će vam biti potrebna koncentracija.

Stoga pokušajte najprije ocijeniti kakvo je društvo za stolom koji vam se učini zanimljiv i koliko će vas ometati u koncentraciji. Slobodno propustite nekoliko rundi kako biste se upoznali sa situacijom za stolom. Ako vam se ne sviđa, jednostavno nastavite potragu.

Nemojte žuriti i pobrinite se da se za svojim stolom osjećate što je ugodnije moguće.

 

  1. Usredotočite se na vanjske oklade

Kada su oklade u pitanju, rulet igračima dvije vrste, tzv. unutrašnje i vanjske. I dok unutrašnje svakako donose veće potencijalne dobitke, ako želite što veće šanse za dobitak, trebali biste se držati vanjskih oklada.

S obzirom da takav ulog sa sobom nosi gotovo 50% šanse za dobitak jer se radi o igranju na parni ili neparni broj, crvenu ili crnu boju, te veliki ili mali broj, izgledi da pogodite i ostvarite dobitak su značajno veći nego kod drugih igara.

Na taj način ćete moći u igri sudjelovati duže i doći u poziciju da ipak završite u plusu iako su isplate u ovim slučajevima manje.

Dakle, nemojte žuriti i pobrinite se da vam je okolina u kojoj igrate ugodna. Dobro razmislite, bilo da igrate rulet online ili uživo, i procijenite svoje izglede i tek onda uložite. Svaki profesionalac će vam reći da se u ovoj igri mora misliti na duge staze – planiranje strategije za jedan veliki dobitak gotovo je pa nemoguće.

Uz dovoljno koncentracije i malo sreće, igranje ruleta postat će iskustvo kojem ćete se uvijek rado vraćati.

PROMO 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *