KNEŽEVIĆ: Ovo je pokušaj da se projekt od velike važnosti ugasi i ušutka!

241

Nakon podignute kaznene prijave protiv udruge Prospetcus, zbog nedozvoljene upotrebe osobnih podataka, na svom Facebook profilu referirala se i Viktorija Knežević, koja je stranicu Ocijenime.hr i pokrenula:

“Kao što ste vjerojatno već vidjeli protiv Udruge Prospectus je podnesena kaznena prijava zbog projekta Ocijenime.hr. Podnijela ju je izvjesna Ines Bolkovac iz Rijeke u, sad još točno ne znam; svoje ime ili u ime udruge kojoj je predsjednica.

Potpuno sam sigurna da je sve vezano za projekt Ocijenime.hr zakonito i da je ovaj projekt, koji je od velike važnosti za javno dobro potrebno očuvati pod svaku cijenu, od pokušaja da ga se ugasi i ušutka.

S jedne strane mi je žao što je do ovoga došlo, gospođa je mogla naći drugi način da promovirati svoju djelatnost, a sa druge strane to je bilo na neki način očekivano. Kad god vidite da je netko uspio bilo da se radi o poduzetniku, sportaš, glumcu ili drugoj javnoj osobi, odmah se nakon nekog vremena javi neki “ražalovani rođak” koji nije uspio i koji o tome ima nešto reći i po mogućnosti popljuvati tu osobu. Takve stvar se nažalost događaju.

Kao što se sportaši moraju nosit sa startovima sa leđa, kao što se poduzetnici nose sa nelojalnom konkurencijom, kao što svi mi guramo svaki dan neovisno o nepravdama koje su nam učinjene, tako ću se i ja iznijeti sa ovim.”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *