KOJE SU NAJBOLJE TVRTKE DUBROVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE?

922

POSLOVNI SUSRET BONITETNO IZVRSNIH TVRTKI DUBROVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE, PETAK 18.12., Hotel Excelsior Dubrovnik 

Glavno pitanje ovih dana svakako je: tko uspijeva preživjeti u ovim kriznim  vremenima? Mi znamo odgovor i pozivamo Vas da dođete i provjerite tko su najbolje  tvrtke iz Dubrovačko – neretvanske županije koje su uspješno poslovale tijekom  koronakrize.  

Od svih aktivnih poduzeća u Dubrovačko – Neretvanskoj županiji, samo 9.93%  poduzeća ima ispunjene uvjete za dobivanje Bisnode certifikata bonitetne  izvrsnosti! Budite i Vi dio najboljih, provjerite kojoj Bonitetnoj izvrsnosti pripadate i dođite na ekskluzivni event u Dubrovniku: https://bit.ly/31yKVMt 

Analitička tvrtka Bisnode, najveći strateški partner američke bonitetne kuće Dun &  Bradstreet, provodi financijsku analizu poslovnih subjekata u okviru međunarodnog  projekta certificiranja i ima više od 30 godina tradicije u dodjeljivanju certifikata  bonitetne izvrsnosti u 19 zemalja Europe.  

Bonitetna izvrsnost definira nadprosječnu kreditnu sposobnost poslovnog  subjekta, a Certifikat bonitetne izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg stabilnog i  kvalitetnog rada, što certificirane tvrtke stavlja u sam vrh domaće ekonomije,  stavljajući ih u ravnopravni položaj s tvrtkama iz EU-a.  

Imati certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poslovni  subjekt dokazuje svojim potencijalnim poslovnim partnerima da se radi  o odgovornom i kvalitetno vođenom subjektu s kojim treba poslovati a za certifikciranje se primjenjuju strogi i dokazani kriteriji što čini njihovu izvrsnost  transparentnom.  Bonitetnu ocjenu izvrsnosti imaju samo najbolje tvrtke koje postižu  najviše poslovne standarde i koje su se tijekom dužeg razdoblja pokazale kao pouzdani  i stabilni partneri. 

Dođite se na ekskluzivni event koji će se održati u petak 18.12.2020. u Hotel  Excelsior Dubrovnik s početkom u 10:00 sati. 

Dio programa ovog poslovnog susreta je svečana dodjela certifikata izvrsnosti i  fotografiranje sa plaketama. Event će biti održan u skladu sa svim epidemiološkim  mjerama. 

Provjerite kojoj Bonitetnoj izvrsnosti pripadate i dođite na event u  Dubrovniku: https://bit.ly/31yKVMt 

———————————————————————————————————- 

Tvrtka Bisnode vodeći je europski ponuđač poslovnih informacija i analitičkih rješenja.  Pomažemo tvrtkama u pronalasku novih klijenata i u procesu upravljanja odnosa s  postojećima tijekom zajedničkog poslovanja. To činimo uvođenjem Smart data, čime  svojim klijentima omogućujemo donošenje pametnih odluka. Zapošljavamo  stravstvenih 2100 zaposlenika u 19 zemalja, koji koriste analitiku i bodovne modele  za predviđanje ponašanja potrošača, pružajući izuzetne uvide za pronalazak  inovativnih rješenja. U suradnjis Dun & Bradstreet nudimo niz odgovarajućih rješenja  za globalno poslovanje i povećanje opcija za ubrzavanje rasta i smanjenje poslovnih  rizika u tvrtkama. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *