Koje su to fantazije koje žene vole, ali ih se većina srami priznati!?

705

U krevetu tabu tema ne bi smjelo biti, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili srame predložiti svojim partnerima.

Žele da im partner pruži više oralnog seksa. Neke žene vrlo su kritične kada je riječ o njihovoj vagini, brinu se zbog njezina izgleda, okusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što muškarac voli primati komplimente  za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji dio tijela. Partnerove riječi “kako je lijepa” ili “uživam u ovome” vratit će joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutarnje strane bedara prije seksa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse.

Maštaju o seksu na javnom mjestu. Seks u javnosti može biti nepraktičan, ali mnogima je ta ideja nevjerojatno uzbudljiva. Međutim, rijetki žele riskirati, ali slobodno možete isprobati samo “predigru” na javnom mjestu. Na primjer, ljubljenje i maženje u kutu bara, na stražnjem sjedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade rasplamsat će strasti.

Žele da ih partner pljuska po guzi tijekom seksa. Lagano lupanje po stražnjici tijekom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nježnijeg spola, ali se srame to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smiješnim. Muškarci su, kada je o tome riječ, puno odvažniji. U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba spola: ženama šalje puno ugodnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muškarci tvrde da im pljuskanje partnerice po guzi budi osjećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

 

IZVOR: zadovoljna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *