KONFERENCIJA ZA SLOVENSKE MEDIJE: Prvi charter let iz Ljubljane za Dubrovnik

931

U četvrtak, 24. lipnja u organizaciji predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji, Turističke zajednice grada Dubrovnika i slovenske agencije Palma d.o.o., održana je konferencija za medije na kojoj su nazočili slovenski novinari i agenti koji su u Dubrovnik stigli prvim ovosezonskim charter letom iz Ljubljane.

Na konferenciji za predstavnike slovenskih medija i agenata uvodnu riječ imala je Jelka Tepšić, zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika, koja je pozdravila prisutne, zaželjela dobrodošlicu te istaknula važnost slovenskog tržišta za Dubrovnik, projekta „Respect the City“ kao predvodnika odgovornog i održivog turizma te aktualnu situaciju u turizmu. Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić, istaknula je Dubrovnik kao sigurnu destinaciju, predstavila najvažnija događanja i festivale u nadolazećoj sezoni kao i zimskim mjesecima. Nazočnima se obratila i direktorica ureda HTZ-a u Ljubljani, Metka Bradetić, koja je naglasila kako se povećanjem broja cijepljenih i povećao broj Slovenaca koji putuju, a čiji je interes posebice velik za cijelu Hrvatsku i Dubrovnik, koji je sada i lakše dostupan obzirom na direktni charter let koji će letjeti jednom tjedno do početka listopada. Direktor putničke agencije Palma d.o.o. , Matej Knaus, izrazio je zadovoljstvo trenutnim intenzitetom popunjavanja kapaciteta najavljenih charter letova za Dubrovnik.

Predstavnici slovenskih medija, Svet na kanalu A, Pop TV, Planet TV, RTV SLO, Časopisa Celjan, RTV MMC, STA, Radio Štajerski Val, Časopis Novi Tednik, RTV Radio Prvi te POP TV – 24 UR tijekom svog boravka u Dubrovniku u pratnji lokalnih vodiča, posjetit će najvažnije znamenitosti grada Dubrovnika, muzeje kao i otok Lokrum te otići žičarom na Srđ. Uz novinare, u Dubrovnik je direktnim charter letom iz Ljubljane stiglo i trinaest turističkih agenata, kako bi se pobliže upoznali s destinacijom.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *