Lejla Filipović se nakon finala još jednom obračunala s hejterima: ‘Pojedinci nisu shvatili bit’

602

U subotu je održano finale 13. sezone glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ u kojemu su pobjedu odnijeli koreograf Igor Barberić i njegova mentorica, pjevačica Ivana Kindl. Par je u finalu izveo pjesme  ‘Treasure’, ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’ i ‘Listen to your heart’ kojima su oduševili žiri i publiku.

Osim finalista, gledatelji su u završnici sezone imali priliku još jednom čuti i sve ovogodišnje natjecatelje koji su izveli pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim’ kojom se Hrvatska ove godine predstavlja na Eurosongu u Švedskoj.

Na Instagramu se povodom svog posljednjeg nastupa u ‘Zvijezdama pjevaju’ oglasila i bivša misica Lejla Filipović koja se osvrnula na svoje iskustvo sudjelovanja u showu u kojem joj je mentor bio Bojan Jambrošić.

“Divno iskustvo je na momente zasjenila negativna energija”

“Još malo šetnje uz more i gotovo. Još jedna emisija večeras i završava ovo lijepo putovanje zvano ‘Zvijezde pjevaju’. Danas ćemo svi biti zajedno u emisiji da podržimo finaliste koji su zasluženo tamo gdje jesu”, započela je Lejla nakon čega se osvrnula na kritike koje su je pratile tijekom natjecanja.

“Bilo je ovo jedno zbilja divno iskustvo koje je na momente zasjenila negativna energija nekih pojedinaca (uglavnom skrivenih iza lažnih imena) koji nisu shvatili bit ovog zabavnog showa, a to je, na žalost, dio naše svakodnevice i takve osobe ne treba hraniti nikakvom pozornošću pa – vratimo se na lijepe stvari kojih je bilo u izobilju i koje ću nositi u sjećanju”, nastavila je.

“Najveće bogatstvo je to da sam upoznala sjajne ljude koji su se natjecali zajedno sa mnom, a najviše od svega sam zahvalna mojem mentoru Bojanu Jambrošiću. Jednostavan, iskren, veseo, duhovit, brižan…sve je to on…i puno više od toga…dragi Bojan! Hvala cijeloj ekipi HRT-a, curama iz šminke, garderobe, bendu”, napisala je bivša misica i za kraj poručila: “I na kraju omiljeni stih mog supruga; ‘Ptice ne pjevaju zbog jeke nego zbog sebe’“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

dnevno.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *