LJETNO KINO SLAVICA: Stand-up comedy “To je ta šema”

217
Komičari 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗲𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲 nastavljaju sa gostovanjima u 𝗗𝘂𝗯𝗿𝗼𝘃𝗻𝗶𝗸𝘂, a na trećoj stand-up večeri ovog ljeta, 19. kolovoza u Ljetnom kinu Slavica, s početkom u 21 sat, predstavit će vam se 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 Š𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 sa svojim solo showom.
Više o showu:
“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!
Josip Škiljo nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
Više informacija možete dobiti OVDJE.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *