LJUBAV KOJA VIŠE NE POSTOJI: Kako preboljeti ono što nikada nije bilo vaše?

607

Vjerojatno ste do sada upoznali osobu koja ima sve kvalitete koje želite kod partnera. Zaljubili ste se, pokušali, ali veza se ipak nije ostvarila. Kako preboljeti nešto što nikada nije bilo vaše?

Zavoljeli ste osobu ali ona nije zavoljela vas i zapisano je u zvijezdama da nikada neće. Kako prolazi vrijeme, tako i ta osoba gradi neki drugi život a vama je teško to znati, a sami ne znate kako dalje.
Kako preboljeti ono što nikada nije bilo vaše?

1. NIKADA NISTE REKLI ZBOGOM

Tužno je i uznemirujuće to što se većinu vremena osjećate dobro, ne mislite na tu osobu i onda odjednom – slika je pred očima a osjećaj u srcu. Možda poželite da ste se više potrudili, možda se upustite u avanturu provjeravanja života te osobe na društvenim mrežama… Zaboravite na sve to i recite konačno zbogom nečemu što nikada nije bilo.

2. NIKAKO DA ZAVOLITE NEKOG DRUGOG

Probudite u sebi te stare osjećaje i reciklirajte ih. Darujte ih nekom drugom ili nečemu što vas raduje. Ako ste zavoljeli jednu osobu tako jako, sve govori da možete voljeti opet. Svi ponekad izgubimo nešto veliko, ali krenite dalje i pronaći ćete osobu jednako vrijednu vašem srcu.

3. TO VAS JE ODBIJANJE PRIPREMILI ZA ŽIVOT

Boli i nije fer. Vaše srce pamti taj šok kada ste shvatite da te osobe nema niti će ikada biti u vašem životu. Ali znate što? To vas je odbijanje pripremilo za nastavak života i za sve situacije u kojima ćete morati biti jaki i nastaviti dalje bez obzira na gubitak. Sad već znate da to možete.

4. VAŠA LJUBAV NE POSTOJI

Osoba koju volite ne postoji. Prestanite si govoriti da možete promijeniti situaciju. Iako se vama čini da je sve OK – nije. Ljubav iz prošlosti se neće vratiti, da vas je partner stvarno volio, ostao bi uz vas i ne bi dopustio da nosite taj težak teret.

5. PREKINITE ILUZIJU

Pustite ga. Otjerajte iluziju ljubavi. Zaslužujete više od toga da vas netko smatra figurom. Prava ljubav znači cijeniti i paziti osobu kako se nikada ne bi osjećala kao višak. Prava se ljubav ne popravlja i ne forsira.
Budite netko novi, prekinite začarani krug. Prihvatite tko tko ste bili i tko ste danas.Tugujte kako biste postepeno shvatili da nemate za čime tugovati i da ne možete ništa napraviti kako biste spasili taj odnos.

 

IZVOR: vecernji.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *