Ljudevit Grgurić – Grga ovogodišnji je voditelj programa Mediteranskog sajma

562

Ljudevit Grgurić Grga legendarni HRT-ov novinar, urednik i voditelj iza kojega je iznimno bogata televizijska i radijska karijera ovogodišnji je voditelj programa Mediteranskog sajma.

Nakon kultnog televizijskog showa „SEDMA NOĆ“ koji je devedesetih godina pune tri godine rušio sve brojke gledanosti u programu Hrvatske televizije, a po kojem ga i danas pamte televizijski gledatelji u Hrvatskoj i regiji, Grga se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi – Radiju! Podulja je lista priznanja i nagrada koje je popularni Grga osvojio za svoj rad u radijskom eteru.

Jedan je od rijetkih radijskih profesionalaca u svijetu koji se može pohvaliti da je njegova radijska emisija “Gladne uši” koja se emitirala na Drugom programu Hrvatskog radija, 2015. godine na svjetskom Festivalu radijskih emisija u New Yorku proglašena jednom od deset najboljih na svijetu u kategoriji najboljih radijskih talk-show emisija.

Dvije godine kasnije veliki Internacionalni žiri sastavljen od najboljih radijskih profesionalaca iz cijelog svijeta za istu mu je emisiju dodijelio i radijski Oscar. Tri je puta dobio godišnju nagradu HRT-a, a dva puta bio nominiran za Večernjakovu ružu.

Prošle je godine Ljudevitu Grguriću – Grgi dodijeljena HRT-ova nagrada za životno djelo kao uredniku, voditelju i dugogodišnjoj medijskoj zvijezdi hrvatskoga radijskog i televizijskog etera, te koproducentu, autoru i voditelju televizijskih zabavno-glazbenih emisija i posebnih HRT-ovih projekata koji će zauvijek ostati upamćeni po svojoj velikoj gledanosti i slušanosti.

Posjetite 16. Mediteranski sajam i budite dio prodajno-izložbenog sajma, kulinarskog showa, radionica i brojnih predavanja.
Sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održava se od 14.03. do 17.03.2019. u Dubrovniku, u Hotelu Tirena na Babinom Kuku.
Mediteranski sajam Dubrovnik najveća je nacionalna manifestacija za male poduzetnike, obrtnike i OPG-ove.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *