Lokalni SDP-ovci komentiraju krizu u vrhu stranke

445

Situacija u SDP-u već neko vrijeme nikako nije dobra. Narušeni su međuljudski odnosi, ljudi koji bi trebali skupa raditi na poboljšanju države su se okrenuli jedni protiv drugih, a najgore od svega je što bitke vode javno i putem društvenih mreža. Situacija u stranci ili takozvana ‘kriza’ najviše je kulminirala na posljednjem sastanku gdje se razgovaralo o Agrokoru, ali i unutarstanačkim izborima na državnoj i lokalnoj jedinici, pa je tako Peđa Grbin osim komentara da bi se izbori trebali održati do kraja ove godine, poručio  Bernardiću da bi bilo najbolje da odstupi s mjesta predsjednika stranke. 

Kako će se situacija dalje razvijati teško je procijeniti, a kako bi se previranja na nacionalnoj razini mogla preslikati na lokalnu za DubrovnikInsider komentiraju dva dubrovačka člana stranke, Mladen Gojun i Davor Mrša. 

-Ovo što se događa u stranci nije ništa čudno, zato što stranka nije jedan čovjek već je slojevita, baš kao i neka druga organizacija. Nadam se kako će probleme vrh stranke što prije riješiti,  jer ipak nas čekaju unutarstranački izbori na svim lokalnim razinama. Stvar je vrlo jasna, što se prije riješe ovi javni konflikti u vrhu stranke to će biti bolje na svim ostalim razinanama – kazao je mladi SDP-ovac Davor Mrša. 

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a, Mladen Gojun suglasan je s mladim kolegom.

-Činjenica jest kako imamo krizu u SDP-u. Nadam se i vjerujem kako će se u idućih neikoliko mjeseci posložiti sve kako  treba. Naravno da kriza u središnjici stranke dijelom utječe i na lokalne organizacije, ali ne mora na pojedine koje mogu normalno nastaviti funkcionirati provodeći politiku SDP-a -bio je kratak, ali jasan Gojun.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *