Manifestacija „Proljeće u Konavlima“ nastavlja se danas s bogatim programom.

468

Manifestacija „Proljeće u Konavlima“ nastavlja se u nedjelju 6. svibnja 2018. bogatim programom.  

Agroturizam Konavle, u nedjelju 6. svibnja 2018., u 14:00 sati organizira pješačko-edukacijsku šetnju “Ćirovom stazom”. Bit će to vođena tura Vojski Do – Mihanići – Vojski Do, gdje će svi sudionici čuti zanimljivu priču o gradnji željeznice, a za sve sudionike osigurano je i osvježenje u Mihanićima. Predviđeno vrijeme trajanja ove šetnje je 2 sata. Šetnja će osim edukativnog biti i ekološkog karaktera.

A za one koji bi se rado pridružili ali se dvoume jer misle da je, zbog položaja Vojskog Dola i Mihanića, povratak teži – NIJE. Nagib štreke je svega 2 stupnja i cijelo vrijeme ćete imati osjećaj da hodate po ravnome. Ova šetnja je za svakoga!!!

Istoga dana (6. svibnja 2018.) Agroturizam Konavle u suradnji s BK Konavle, s početkom u 16:00 sati ispred samostana sv. Vlaha u Pridvorju, organizira natjecateljsko-taktičku biciklističku utrku “Istraži Konavle”. Zanimljiv koncept u kojoj natjecateljske ekipe, od po tri člana, imaju za cilj u što kraćem vremenu doći do što više konavoskih agroturizama, koji sudjeluju u organizaciji utrke, sakupiti autohtone proizvode te ga donijeti na bazno mjesto, ispred samostana sv. Vlaha u Pridvorju. Kartu sa označenim agroturizmima dobivaju natjecatelji pola sata prije početka utrke dok rute do označenih mjesta svaka ekipa određuje sama. Utrka je prilagođena za dvije kategorije natjecatelja: rekreativce i profesionalce. U sklopu utrke svi natjecatelji i posjetitelji mogu, uz prethodnu rezervaciju, koristiti bicikla Agroturizma Konavle. Rezervacije na mail: ured@agroturizam-konavle.hr

Sudjelovanje u događajima se ne naplaćuje i jedinstvena je prilika da dođete, pozovete svoju obitelj i prijatelje, podržite program i svi se dobro zabavimo, jer u 18:00 sati Agroturizam Konavle priprema i nastavak druženja, ispred samostana sv. Vlaha u Pridvorju.

Svoj izlet u Konavle možete upotpuniti i posjetom agroturizama i vinara Konavala koji 6. svibnja. 2018. otvaraju svoja vrata!

Stoga, rezervirajte svoje mjesto, dođite i doživite bogatu ponudu ruralnog turizma Konavala i konavosku baštinu. Upoznajte domaćine te uživajte u Proljetnom menu konavoskih agroturizama, izvrsnim vinima i brojnim aktivnostima!

Više informacija potražite na: www.agroturizam-konavle.hr ili facebook stranici: Agroturizam Konavle


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *