MARATON LAĐA – Ove godine pod posebnim uvjetima, prvi put i izravan TV prijenos

532

Pripreme za ovogodišnji neretvanski spektakl Maraton lađa, koji će se na 22,5 kilometara dugačkoj regatnoj stazi od Metkovića do Ploča održati u subotu 8. kolovoza, teku predviđenom dinamikom, usprkos nizu nepredviđenih okolnosti izazvanih situacijom zbog koronavirusa, piše Rogotin.hr.

Na sastanku članova Upravnog odbora i Nadzornog odbora raspravljalo se o nizu stvari kako bi sve prošlo u najboljem redu. Novost je da ove godine, zbog koronavirusa, neće biti predsjedničkog broda na Neretvi, a predsjednik RH Zoran Milanović utrku će pratiti s jednog od brodova koji će taj dan biti na Neretvi.

Kako će ovogodišnji Maraton, po prvi put, HRT izravno prenositi, organizatori će zamoliti gledatelje da u što većem broju ostanu kod kuće, a one koji se odluče utrku pratiti uz obale Neretve, pozvat će da drže razmak i nose zaštitne maske.

Ovo su samo neke odluke, a o svemu će više i opširnije javnost biti obaviještena na konferenciji za novinare krovne udruge neretvanskih lađara, koja će biti organizirana vjerojatno idući tjedan.

morski.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *