MATO FRANKOVIĆ: Ne znam o kakvim strahotama Tikvica govori, dao bih osobni novac za svako dijete da ide u vrtić!

1874

Danas nakon obilaska završnih radova rekonstrukcije zgrade bazena u Gružu, gradonačelnika Mata Frankovića smo pitali za pojašnjenje današnjeg istupa Ljerke Tikvice, čije je dijete ispisano iz Dječjih vrtića Dubrovnik. Zbog tog slučaja gradonačelnik je danas sazvao izvanrednu konferenciju za medije i kazao kako se radi o predizbornom političkom spinu jer je Tikvica na listi platforme Dubrovnik naš grad.

Tikvica je kazala danas za naš portal kako je gradonačelnik upoznat sa strahotama koje će iznijeti nakon izbora, što možete vidjeti ovdje.

-Prvo moramo reći kako se radi o osobi na listi HNS-a. Moramo reći kako je HNS iskoristio tu osobu koja je bila dužna 430 kuna za vrtić za potrebe negativne političke kampanje. Ako na listi imate ljude poput “ej, Miho” koji ima sat od 300 000 kuna koji uplati 20 000 kuna Andru Vlahušiću za kampanju i Natašu Gabričević koja donira također 20 000 kuna, zar vam ne zvuči čudno da osoba koja je s njima na listi i ima nekih financijskih problema da joj nisu pomogli, a sigurno su znali da je u problemu? Želio bih istaknuti da je Grad Dubrovnik bio support navedenoj gospođi i prije, biti će i danas i da nam se obratila, Grad bi kao i uvijek pomogao ne samo njoj nego i svima ostalima.

Franković je kazao kako DV Dubrovnik imaju potraživanja gotovo pola milijuna kuna i kako su pojedini roditelji dužni po 5-6 tisuća kuna.

-Sva ta djeca i dalje idu u vrtić. Prezirem da netko na ovakav način pokušava izmanipulirati javnost. Istinom protiv laži, čašću protiv onih koji ne žele biti časni i žele podmetati.

Podsjetili smo gradonačelnika kako je Ljerka Tikvica navela da svi mailovi nisu predočeni na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare. Pitali smo je li razlog ispisivanja njezinog djeteta što je članica HNS-a.

-Bože sačuvaj! To je toliko smiješno. Ja bih bio dao 400 kuna! Dao bih 5000,dao bih svakome djetetu da ide u vrtić svoje osobne novce.

Franković je kazao kako ne zna o kojim “strahotama” gospođa Tikvica govori.

-Da znam, ja sigurno nisam taj koji bi o tome trebao govoriti, mislim da se radi o privatnim stvarima privatne osobe koja je u ovom trenutku politički kandidat.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *