MERI ŠUMAN TOLIĆ KAO PREDSTAVNICA INNER WHEEL KLUBA U GLINI

1427
Nakon donirane i treće kućice, predstavnice Inner Wheel klubova iz Osijeka, Preloga, Čakovca, Varaždina, Splita i Dubrovnika ponovno su boravile u Sisku i Glini pomažući potrebite. 1500 kilometara u jednom danu vozeći kombi sa prikupljenom pomoći s njima je prešao i Andrija Bratičević, u ime grupe Tate za tate iz Dubrovnika, koji od samog početka pomažu Banovinu.
Uručili su madrace, posteljine, jastuke, odjeću i poklone za žene i djecu koji borave u Sigurnoj kući u Sisku. U Glinu su dovezli pakete povodom Valentinova na inicijativu IW kluba Osijek i akciju “Srca Slavonije za srca Banovine” kojoj su se pridružili i ostali klubovi i poslali pregršt poklona i divnih poruka ljudima Banovine, napisali su na Facebook stranici Inner Wheel District 191 Hrvatska.
Predstavnice IW klubova posjetile su i skladište “Ljudi za ljude”, donirale popriličan broj paketa pomoći, a potom se sastale s dogradonačelnicom Gline Brankom Bakšić Mitić.
Predstavnica IW kluba iz Dubrovnika je, kako vidimo i Meri Šuman Tolić, čiji se suprug Roko, namjerava kandidirati za SDP-ovog župana na sljedećim lokalnim izborima u svibnju.

International Inner Wheel je međunarodna ženska organizacija koja diljem svijeta okuplja najčešće, ali ne i isključivo, supruge rotarijanaca (članova Rotary klubova) s ciljem međusobnog druženja, pomaganja onima kojima je pomoć potrebna te širenja međusobnog i međunarodnog prijateljstva i razumijevanja. Prvi je klub osnovan u Engleskoj daleke 1924., kao samostalan i neovisan klub u odnosu na Rotary klubove, ali uz njihovo pokroviteljstvo.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *