Mirna Berend: ‘Ucjenjivali su me da im budem ljubavnica…’

516

U ljepoti, sreći i radosti doista ne možeš rasti. Možeš rasti u samo jako teškim situacijama, rekla je Mirna Berend (52), bivša televizijska voditeljica u iskrenom intervjuu za RTL. 

Čini mi se da kako mi nije bilo dozvoljeno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i na dijete – rekla je Mirna koja je gubitak djeteta nazvala ‘blokadom’ u životu. To ju je toliko pogodilo da je jedva uspjela ponovno normalno živjeti.

Nema onog koji me nije zeznuo. Oni koji me nisu mogli imati, koji su htjeli biti na mom radnom mjestu, koji su me ucjenjivali da budem njihova ljubavnica – ispričala je Berend. Nakon što se povukla s televizije vratila se u rodnu Petrinju gdje sada proizvodi kreme i nakit

Osim gubitka djeteta, doživjela je još jednu tragediju. Prije šest godina, njezin dečko Dean Vujasinović preminuo je u snu u 30. godini. 

Danas u ogledalu vidim sretnu, 53-godišnju ženu koja je prebrodila jako teške trenutke, koja je ispunila sve svoje djevojačke snove, koja je iznosila sve te silne cipele, frizure i haljine. Sutra kada se probudite, budite bolji ljudi nego što ste bili danas. To je sve što je potrebno – zaključila je. 

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *