MJESEC HRVATSKE KNJIGE: Gostovanje Ivane Plechinger u Dubrovačkim knjižnicama

447

Dubrovačke knjižnice program Mjeseca Hrvatske knjige nastavljaju predstavljanjem knjige i motivirajućim predavanjem Ivane Plechinger „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ u srijedu, 18. listopada u 19 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Knjiga “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” Ivane Plechinger otkriva poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenutcima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Ivana Plechinger knjigu je pisala s namjerom da svoje iskustvo podijeli s drugima u nadi da će njezina osobna priča o problemima i traumama, kao i putu prema radosnom životu pomoći i drugima. U njoj autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, to je dobra knjiga za dobre ljude u kojoj će čitatelji pronaći načine kako se nositi s tugom koja se u životu ne može izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar izbora.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *