MOZARA TEREZINI ORLIĆ: Iznenađen sam i razočaran Vašim opravdavanjem ove prijevare!

1017

Na priopćenje predsjednice Županijske skupštine o Centru za gospodarenje otpadom koji bi trebao zaživjeti u Lučinom razdolju, a o kojem možete čitati ovdje , oglasio se i predsjednik Općinskog vijeća Dubrovačkog primorja, Vlaho Mozara.

Poštovana gđo Terezina Orlić,
iznenađen sam i razočaran Vašim opravdavanjem ove prevare, usudio bih se reći čak i čina izdaje. Vidjeli ste slike s mjesta trasiranja, vidjeli ste podatke, vidjeli ste sve, i znate da je cijela studija građena na laži i prevari. Nakon čitanja ovog vašeg “pisma”, smatram i da niste iskreni – i vi i sva ekipa oko vas upoznata je s rješenjem i alternativama.
Znate da mi Primorci, kao “domaćini” budućeg CGO, tražimo novo transparentno trasiranje, jer se radi o našoj zemlji, našoj baštini i budućnosti naše djece. CGO se ne smije graditi na temelju prevare i laži.
Županija treba provesti novo trasiranje jer je to od Županije tražila i Općina Dubrovačko primorje. Ignoriranje takvog zahtjeva je ignoriranje volje naroda naše općine, a mi to nećemo dopustiti. Nakon što odbijete provesti trasiranje, provesti ćemo ga mi, a tada će biti prekasno za isprike – jer ne postoji isprika za pokušaj žrtvovanja našeg naroda u ime ispunjenja projekata i ciljeva.
Provedite to trasiranje. Budite vjerodostojni. Ako sada popustite, “oni” će vas prožvakati i za 4 godine više nećete postojati. Nitko vam neće zamjeriti ako glasate za trasiranje, malo će se pojedinci uzbuditi ali neće ništa napraviti. Neće se ići u nove izbore, nisu “oni” ludi riskirati takvo nešto. Glasujte srcem i razumom, a ne po nalogu. Mi, žitelji Dubrovačkog primorja, nećemo nikad zaboraviti ono što će se dogoditi 24. kolovoza. Ne odlučujete za nas, mi ćemo pronaći drugo rješenje ako ovo ne prođe. Vi sada odlučujete najviše za sebe, hoćete li ikada moći mirno spavati ako glasujete po tuđem nalogu?

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *