NA RADOST MNOGIH OBOŽAVATELJICA: James Bond od siječnja u Dubrovniku!

489

Najpoznatiji svjetski špijun, James Bond, stiže u siječnju sljedeće godine u Dubrovnik, a njegove jurnjave u skupocjenim automobilima, susrete sa starim znancima iz prethodnog nastavka, kao i bliski susret sa smrću pod morem, Hrvatska bi mogla kapitalizirati u iznosima vrijednim više desetaka milijuna kuna.

Kako doznaje jutarnji.hr od izvora bliskih britanskoj produkciji, Daniel Craig, glavna zvijezda 25. po redu filma o agentu 007, u grad podno Srđa sigurno bi trebao stići početkom 2018., a hoće li se u filmu koristiti i ostale lokacije u Hrvatskoj, ovisit će o pregovorima koji su u tijeku.

Tek kada sa sadržajem tih pregovora bude upoznata hrvatska javnost, moći će se izračunati kolike će financijske koristi od Bonda imati Dubrovnik, odnosno Hrvatska.

Nikakvi detalji o snimanju još se ne puštaju u javnost jer su producenti i dalje bijesni na bivšega dubrovačkog gradonačelnika Andru Vlahušića, koji je otkrio da u Dubrovniku traže lokacije za snimanje.

U novom filmu o Bondu Daniel Craig trebao bi se boriti protiv slijepog, ali genijalnog negativca koji je u pozadini zločinačke organizacije zvane Unija. Scenaristi su najavili da će to biti sjajan nastavak iznimno uspješnog “Spectrea”, nadahnut filmovima o slavnom agentu iz 60-ih: “Samo dvaput se živi” i “U službi Njezina Veličanstva”. Novi film o Bondu temelji se na knjizi “Never Dream of Dying” Raymonda Bensona i radni mu je naslov “Shatterhand”.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *