NAJAVA DERBI SUSRETA HEP SUPERLIGE “Piturima” u Gospino polje dolazi StaRR iz Varaždina

147
U subotu, 27. veljače u Gospinom polju  u “B” dvorani s početkom u 16 sati odigrati će se derbi susret 4. kola HEP Superlige gdje se sastaju STK Libertas Marinkolor i STK Starr” (Varaždin).
Susret će se odigrati bez gledatelja. S obzirom na važnost ovog susreta te velikog interesa navijača i klupskih simpatizera kao i šire sportske javnosti ovaj derbi susret hrvatskog prvenstva moći će se pratiti putem live streama na službenoj Facebook stranici STK Libertas Marinkolora.
Važno je istaknuti da se ovaj derbi susret 4. kola HEP Superlige trebao odigrati prošle godine tj. 7. studenog, ali zbog izrečene mjere o samoizolaciji jednog igrača Starr-a, NK HSTS-a sukladno važećem  Covid – 19 protokolu za stolnoteniska natjecanja odgodila susret i zakazala novi termin odigravanja za 28. studenog. Ponovno je  NK HSTS-a odgodila ovaj zakazani  susret i to samo 24 sata prije odigravanja, a razlog je ponovno bio isti – izrečena mjera samoizolacije istog igrača  Starr-a.
Na službenoj web stranici HSTS-a i dalje stoji da će se u subotu, 27. veljače u Dubrovniku s početkom u 16 sati odigrati ovaj susret.
Da li će se stolnotenisači Starr-a poslije dvije odgode  ipak doći  na “megdan” u Gospino polje u ovu subotu  doznat ćemo vrlo brzo.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *