Najava humanitarnog malonogometnog turnira ‘Palčićevih 8’

78

Za kraj godine malonogometni entuzijasti Mateo Delić i Marijo Puljić pripremili su još jedno zanimljivo događanje u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka. 

U organizaciji Škole malog nogometa Square Župa Dubrovačka i Udruge Klub roditelja nedonoščadi ‘Palčići’ u četvrtak i petak, 28. i 29. prosinca održat će se humanitarni malonogometni turnir “Palčićevih 8”.

U suradnji s udrugom Klub roditelja nedonoščadi Palčići svaka od ekipa će imati svoju boju majice, a upravo kupnja 15 majci (na što se obvezala svaka prijavljena ekipa) je kotizacija za turnir. Cjelokupni prihod ide za potrebe djelovanja udruge, a u akciji će sudjelovati i svi gledatelji za koje će cijena ulaznice biti simboličnih 10 kuna. Svi koji žele moći će kupiti i majicu na ulazu u dvoranu.

Turnir otvaraju Caffe bar Catamaran iz Srebrenog i Caffe bar Puls iz Dubrovnika 28. prosinca u 18 sati, nakon toga, u 19 sati, svoj četvrtfinalni ogled započet će Caffe bar Kiss iz Mokošice i Konoba Tomislav sa Zvekovice. U 20 sati igrat će Celtic bar Belfast i Caffe bar Mirakul, a u 21 sat Konoba Koloseum i Riva iz Slanoga. Drugi dan turnira igraju se polufinala, revijalne utakmice nogometnih nada i nogometnih legendi nakon čega će naravno uslijediti finalna utakmica turnira te dodjela pokala.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *