Najava Trećeg međunarodnog otvorenog Božićnog turnira u stolnom tenisu – DUBROVNIK 2019.

17
Treći međunarodni otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu održat će se u subotu, 14. prosinca u velikoj dvorani (A)  i maloj  (B) dvorani u Gospinom polju.
Iako se turnir održava tek treću godinu zaredom, za sve ljubitelje stolnog tenisa iz Dubrovnika, Hrvatske, ali i susjednih zemalja postao je tradicija. Podsjetimo, prve godine na turniru je sudjelovalo 160 natjecatelja, dok je druga godina ugostila 206 stolnotenisača iz četiri države-Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.
Očekuje se kako će treća godina nadmašiti prethodnu, a sudjelovanje su najavili brojni klubovi i pojedinci u svim kategorijama, od klinaca i klinceza do veterana.
 
Turnir će službeno biti otvoren u 10 sati prijepodne, i to za najmlađe kategorije, a na otvaranje i ove godine stiže Djed Božićnjak, kao i nezaobilazna maskota dubrovačkog Zimskog festivala-Medo!
 
Dodajmo i kako prvi sastav Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor u subotu u B dvorani igra posljednji susret jesenjeg dijela sezone u kojem će igrati protiv stolnotenisača Slavonskog Broda. Ovaj meč počinje u 17 sati. 
 
Molimo Vas, da sukladno mogućnostima objavite najavu Božićnog turnira u svojim medijima, kao i da ga popratite. Sve predstavnike medija koji žele popratiti svečano otvaranje molimo da us Sportsku dvoranu u Gospinom polju dođu oko 9 i 45. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *