NAJVEĆI BUNTOVNICI: 4 horoskopska znaka s kojima nikada nije dosadno

434
 Ako želite malo avanture i uzbuđenja u životu, možda biste se trebali dogovoriti za zajednički izlazak s horoskopskim znakovima koji su uvijek spremni ”začiniti” vaš život. Provjerite koji su to znakovi horoskopa s kojima nikada nije dosadno.
 

Odvažni, buntovni i pomalo luckasti. Najnestašniji horoskopski znakovi su Lav, Škorpion, Strijelac i Rak i upravo oni će vas natjerati na nestašluke zbog kojih ćete na trenutke propitkivati prijateljstvo s njima. No, samo na trenutak jer ćete ubrzo shvatiti da ih ne možete ne voljeti.

Oni su pametni, strastveni i najbolji vođe koji su uvijek u akciji.

Lav
Lav ima dugačak jezik i uvijek kaže ono što mu je na umu. I to je u redu, međutim može uvući druge u nevolju sa svojom samouvjerenošću. Vrlo je ekspresivan, a njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni. Stoga se ne oslanjajte na njega da drži kontrolu i ravnotežu u stresnim situacijama.

Kada pomislite da možete odoljeti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovno uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan i preobratit će vas na svoje šefovske načine.

Škorpion
Kao vodeni znak škorpion može zadržati mirno i hladno ponašanje i u najnezgodnijim situacijama. Ne smijete mu dozvoliti mu da bude buntovnik jer vas taada može uvući u nevolju. Škorpion je kralj tame i tajanstvenosti. Može uspješno čuvati tajnu, a vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. Škorpion je također ekstremno iskren.

Rak
Rak je spreman na sve. Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smislit će najluđi scenarij i tražiti od vas da sve to proživite s njim. S kombinacijom njegove ćudljivosti i tvrdoglavosti treba biti oprezan.

Strijelac
Strijelac je energičan i optimističan, a njegova energija za druge je često previše te ne mogu držati korak s njim. Može vas natjerati da radite stvari i koje vam nisu ugodne i zbog kojih biste mogli požaliti. Stijelac je divlji i može vas uvući u velike nestašluke. Voli se također šaliti, što je dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno.

Strijelac ima natjecateljski duh i s njim vam nikada neće biti dosadno.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *