Nakon napada albanskih hakera službena stranica Grada Dubrovnika ponovno u funkciji!

309

Službena stranica Grada Dubrovnika ponovno je vraćena u funkciju nakon napada albanskih hakera.

Podsjetimo stranicu web stranicu dubrovnik.hr hakirali su Albanci uz poruku Anonymous Albania – United States of Albania, a  o tome smo obavijestili i gradske službenike za informiranje kojima je to bila prva informacija. Gradončelnik Mato Franković nije htio komentirati ovaj slučaj do kojega je došlo uslijed presude Županijskog suda u Dubrovniku koji je odlučio Srbiji izručiti Albanca Ismaila Morinu koji je u listopadu 2014. godine upravljao dronom sa zastavom Velike Albanije na stadionu Partizana u Beogradu tijekom utakmice Srbije i Albanije.

Ismail Morina poznatiji i kao Balista uhićen je prije skoro mjesec dana u Dubrovniku, a dubrovački Županijski sud  odlučio ga je izručiti Srbiji, na osnovu tjeralice koja je na snazi od “afere Dron”.

To je izazvalo zgražanje u Albaniji, obzirom kako se svi boje za njegovu sigurnost, ako bude izručen Beogradu. Naravno, njegovi odvjetnici su najavili žalbu na odluku, a nogometni savez Albanije poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *