NARDELLI I MARIĆ ODRŽALI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA TVRTKE HPL IZ SINGAPURA

105

Jučer su u Općini Župa dubrovačka, načelnik, gosp. Nardelli i pročelnik, gosp. Marić, održali sastanak s predstavnicima tvrtke Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura, tvrtke koja je ušla u vlasničku strukturu tvrtke Avenue ulaganja.

Inače, tvrtka  Avenue ulaganje ima s Republikom Hrvatskom potpisan ugovor za pravo građenja te koncesiju na pomorskom dobru na državnom zemljištu u turističkoj zoni u Kuparima u Općini Župa dubrovačka.

Optimizam ulijeva činjenica da je tvrtka HPL,  partner koji je ušao u vlasničku strukturu Avenue ulaganja, renomirana svjetska tvrtka koja u svom vlasništvu ima 18 hotela pod brandom Four Seasons te još 6 u izgradnji što ga čini najvećim pojedinačnim partnerom Four Seasonsa u svijetu.

Osim tvrtke HPL u istom vlasništvu je i tvrtka Como te pa tako govorimo o 77 hotela različitih luksuznih brandova u istom vlasništvu.

Nadamo se, a planovi i pristup novih sudionika u projektu upućuju na to da bi se realizacija projekta Kupari trebala znatno ubrzati i zaživjeti u punom sjaju čime bi Općina Župa dubrovačka ali i Republika Hrvatska dobili ekskluzivan hotelski brand koji još nije bio prisutan na ovim prostorima

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *