Neno Belan i Fiumensi u Solitudu – u petak nitko neće stajati „na kantunu“

505

Kraj srpnja u Ljetu u Valamaru donosi nam koncert sjajnog Nena Belana koji će sa svojim Fiumensima donijeti pravu „rock galamu“ u kamp Solitudo u petak, 28. srpnja u 21 sat. Bogata glazbena karijera ovog kantautora, pjevača i skladatelja pop-rock glazbe mediteranskog štiha traje već više od 30 godina za vrijeme kojih je napisao neke od najljepših ljubavnih balada uz koje su se zaljubljivale generacije. 

Rođeni Splićanin s riječkom adresom nekad je predvodio splitske Đavole s kojima je postigao zavidan uspjeh na području bivše države te iza sebe ostavio bezvremenske hitove kao što su „Stojin na kantunu“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Bambina“, „Ja volim je“ i brojni drugi. Nakon raspada benda nastavlja s uspješnom solo karijerom te 90-ih godina objavljuje takoreći evergreene „Rock galama“, „Sunčan dan“ i „Ponoćna zvona“, dok je posljednjih 20-ak godina izvođač uz prateće Fiumense s kojima je odsvirao više stotina koncerata. 

Ako ste željni odlične zabave i plesnih ritmova s retro prizvukom, ulaznice za koncert možete kupiti na recepciji kampa Solitudo od 7 do 22 sata po cijeni od 70 kn (u pretprodaji) te 90 kn (na dan koncerta), a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

Nakon koncerta Nena Belana i Fiumensa, Valamar Riviera svim posjetiteljima Babinog kuka 4. kolovoza donosi besplatan koncert Motar Banda koji će na Trgu Marina Držića izvesti najveće rock hitove 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *