NIJE MU SVE PALO U VODU: Valentin Dujmović i službeno je zamjenik direktora Hrvatskih voda

469

Valentin Dujmović, bivši direktor Vodovoda Dubrovnik zasjeo je na novu poziciju o kojoj se već duže špekuliralo. Naime, bivši kandidat za gradonačelnika Dubrovnika od danas počinje svoj staž kao zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, a zanimljivo je pripomenuti kako je na tome inzistirao i Ivan Vrdoljak, bivši predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS).

Ovo mjesto nije išlo preko javnog natječaja već je Vlada Republike Hrvatske birala generalnog direktora zajedno sa Upravnim vijećem, a zatim je generalni direktor Zoran Đuroković, upravo Dujmovića predložio kao zamjenika Upravnom vijeću.

 – Ma neću od toga raditi posebnu priču. Neću se obazirati na druge, bit ću na raspolaganju Dubrovniku i našoj Županiji, samo zajedno bez osobnih animoziteta možemo donijeti dobro Gradu i Županiji – kratko je komentirao Dujmović.  

– U slučaju da se dogodi da prihvatim neku od pozicija u Zagrebu, sigurno bih putovao, a vikendom se vraćao u Dubrovnik, jer ga ne mislim napuštati – kazao je nedavno Valentin Dujmović, dodavši kako bi ‘za svoj Grad lobirao iz Zagreba’.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *