Nikola Horvat: pješačio je 2300 kilometara od Iloka do Dubrovnika po svim vremenskim uvjetima

37

Nikola Horvat, hrvatski True Hiker i zaljubljenik u hodanje koji je uspješno prehodao Pacific Crest Trail dug 4300 km u 142 dana, završava svoj novi poduhvat u kojem spaja sve krajeve Hrvatske u jednu veliku pješačku rutu Croatian Long Distance Trail. 2300 kilometara od Iloka do Dubrovnika po svim vremenskim uvjetima i podlogama izazov su, ali i strast za hodača poput Nikole.

Svoj poduhvat prenosio je na svom blogu nikolahorvat.com i na Facebook stranici www.facebook.com/nikolahorvat1pct gdje je svakodnevnim javljanjima pokušao dočarati ljepotu Hrvatske, gostoljubivost ljudi ali i izazove koje je morao savladati na tri mjeseca dugom putu.

Kakav je osjećaj biti tri mjeseca na putu, spavati na otvorenom i ovisiti o prirodi, opisati može samo Nikola koji bi ovakav poduhvat preporučio onima koji žele upoznati sebe. Osim psihičke i fizičke izdržljivosti još je jedna stavka izrazito važna ukoliko se želi doći do kraja, a to je kvalitetna oprema. adidas Hrvatska, sa svojom Terrex opremom, prepoznao je Nikolu i njegovu strast za kreiranjem nečega što do sada u Hrvatskoj nije postojalo – Croatian long distance trail rute. Od ravnice Slavonije, preko Zagorja i planina Gorskog kotara do iznimni teške dionice Like, adidas Terrex linija pokazala se kao odličan partner na dugom putu kroz sve vremenske uvjete i terene.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *