“Nisam mogla s djetetom ući u čak četiri Libertasova autobusa, ali onda se dogodio Čovjek….”

16655

-Četiri Libertasova autobusa su mi odbila ulazak s djetetom u kolicima!, žali se naša sugrađanka,čiji su podaci poznati redakciji. Kako tvrdi, jedan autobus nije uopće stao, iako ju je vidio na stanici kraj dubrovačkog suda.

-Drugi vozač se svađao sa mnom i rekao mi da on tu ne može ništa. Molila sam ga da kaže ljudima, pretežno strancima koje kupe iz luke da se pomaknu i naprave mjesta, da sam majka koja stoji ovdje preko pola sata s djetetom na ovoj vrućini.

Ova Dubrovkinja naglašava kako autobusi nisu bili prepuni da ona i dijete nisu mogli ući. Na kraju sam se slomila i počela plakati. Moje dijete ima samo osam mjeseci, ogromne su vrućine…

Nazvala je Uber, a cijena je bila 70 kuna do Pila, jer je bilo veće potražnje u tom trenutku. Međutim, ugodno se iznenadila.

-Kada sam ispričala vozaču taksija što mi se dogodilo, ne samo da je odradio vožnju i pomogao mi s djetetom, nego mi nije htio ni naplatiti vožnju. Zove se Josip, profesor je tjelesnog u Obrtničkoj školi Dubrovnik. Mislim da svi trebaju znati kako još uvijek u ovom svijetu postoje divni ljudi, zaključuje naša sugovornica.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *