Novi Cjenik Rezervata Lokrum predviđa niz novosti i pogodnosti za posjetitelje

737

Odlukom Upravnog vijeća Javne ustanove Rezervat Lokrum od dana 29. studenog 2021.g donesen je novi Cjenik Javne ustanove Rezervat Lokrum za sezonu 2022. koji predviđa niz novosti i pogodnosti za svoje posjetitelje u novoj sezoni.

Do 30. travnja 2022. godine odobren je popust od 50% na cijene ulaznica, zakupa i usluga Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Novost u cjeniku je uvođenje Godišnjeg pokaza I. i II. Kategorije.

Pravo na godišnji pokaz 1. kategorije ima fizička osoba koja:

  • ima prebivalište i boravište na području Grada Dubrovnika

Pravo na godišnji pokaz II. kategorije ima fizička osoba koja:

  • ima prebivalište na području drugih gradova i općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Djeca do 16 godina na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju pravo na besplatan prijevoz i ulazak u Rezervat

Važna promjena u cjeniku za 2022. godinu je izjednačavanje cijene ulaznice s povratnom brodskom kartom i ulaznice na Lokrum (u Rezervat), odnosno uvedena je jedinstvena ulaznica za odrasle osobe u iznosu od 200,00 kn.

Korisnici Dubrovačke kartice i dalje će ostvarivati pogodnosti u iznosu od 30% popusta na cijenu ulaznice za odrasle osobe uz predočenje Ducard 7 days, odnosno 20% popusta na cijenu ulaznice za odrasle osobe uz predočenje Ducard 3 days.

Za sve građane RH predviđen je popust korištenjem Mudrica ( dječje) kartice za 3 kategorije u iznosima 10% popusta za 1. kategoriju, 20% popusta za 2. kategoriju i 30% popusta na ulaz u rezervat za 3. kategoriju. Više informacija mogu se preuzeti na web stranici .

Nisu promijenjene cijene sljedećih kategorija ulaznica

  • Ulaznicu za osobe s invaliditetom i studente u iznosu od 30,00 kn
  • Cijena ulaznice za agencije za organizirane grupe (minimalno 10 osoba) iznosi 150,00 kuna
  • Ulaznica za djecu u iznosu od 30,00 kn
  • Vaucher za 10 ulaznica u iznosu od 800,00 kn
  • Povratna brodska ulaznica Lokrum-Grad u iznosu od 50,00 kn

Također, Ustanova uvodi novi informacijski sustav za naplatu i kontrolu ulaznica, odnosno ulaznice će se moći kupiti putem web stranice www.lokrum.hr . Prodajna mjesta Javne ustanove Rezervat Lokrum nalaze se u Luži, poslovnim prostorijama TZ-a Grada Dubrovnika i Lugarevoj kući na Lokrumu.

Način i vrijeme predaje zahtjeva za izdavanje pokaza objavit će se na FB stranici i web stranici Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Planirani datum otvaranja otoka za posjetitelje je 8. travnja 2022. godine ukoliko dopuste vremenski uvjeti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *