NOVI DETALJI Oglasio se srpski MUP: Otkrili lokacije na kojima traže tijelo Danke, pretražuju kanjon rijeke

385

Nekoliko desetaka policajaca srpske policije trenutno pretražuju Lazarevu pećinu, koja se nalazi oko tri kilometra od sela Zlot, gdje živi osumnjičeni Dejan Dragijević. Pretražuju Lazarev kanjon, kao i cijelo područje uz Zlotsku rijeku. Policija sumnja da je osumnjičeni drugi dan nakon počinjenja zločina premjestio tijelo Danke Ilić (2) s deponija kod Banjskog polja.

Dodaju da će policija izvršiti opsežnu pretragu uz najnoviju opremu na području grada Bora kako bi pronašli tijelo djevojčice i utvrdili sve okolnosti pod kojima je stradala.

Inače, Lazarev kanjon je jedan od najneprohodnijih kanjona u Srbiji, dugačak 4,5 km sa dubinom od 300 – 500 metara.

Portal Telegraf objavio je fotografije policijske potrage iz kanjona rijeke Zlot.

Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhićeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, ispitani su u petak navečer, a privedeni su jučer. Dragijević je pred tužiteljem priznao nedjelo, dok se Janković branio šutnjom. Obojici je tada određen pritvor do 30 dana. Policija je u međuvremenu uhitila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli u prenošenju tijela ubijene Danke. Danas bi se trebali čuti.

Dejan Dragijević jučer je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za tijelom Danke Ilić , ali ništa nije pronađeno.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *