ODGAĐA SE PROGRAM DUBROVAČKOG KARNEVALA Župljani na Pilama

188

Zbog orkanske bure i nastavno na preporuke žurnih službi, koje građane pozivanju da ostanu u svojim  domovima, odnosno da ne izlaze bez prije potrebe, odgađa se današnji program 20. Dubrovačkog karnevala.

Stoga će se dio današnjeg karnevalskog programa održati sutra, u nedjelju, 24. veljače, dok će, prema informacijama od organizatora, tradicionalni Župski karnevo svoje originalne i maštovite maske ipak predstaviti danas, i to na Pilama u 15:30 sati.

Raspored događanja za nedjelju, 24. veljače je sljedeći:

15:30 – Gradska glazba

16:00 – Otvaranje festivala na Karnevalskoj pozornici na Stradunu

Ostala događanja zakazana za nedjelju odvijaju se prema rasporedu:

U 15:00 sati u Hotelu Rixos Libertas održat će se tradicionalni Veliki ples malih maškara u organizaciji Društva naša djeca Dubrovnik.

Prava karnevalska poslastica, Valcer pod maskama na Stradunu, uz bićerin i dobar ritam Gradske glazbe Dubrovnik i Karnevalskog benda očekuje nas u nedjelju od 16:30 sati. Maškarajte se i zabalajte valcer na najljepšem podiju!

U okviru karnevalskog programa, u Lazaretima u nedjelju, s početkom u 17:30 sati, održat će se tradicionalna maškarana zabava „Maškarata ispod kuplja“ u organizaciji Art Radionice Lazareti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *