Osmi humanitarni “second hand sale” Dubrovačkog kluba stranaca

496

Osma humanitarna prodaja Kluba stranaca je tu: Prikupljanje donacija rabljenih predemeta počinje u srijedu, a za vikend počinje i prodaja.

Pozivaju se svi sugradane da sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji kao donatori i kao kupci. Prvi dio akcije, prikupljanje svih donacija rabljenih predemeta (odjeće, malih aparata, igrački i kuhinjskih alata, svi potrepština za domaćinstvo) se održava od srijede do petka 27. – 29. rujan. Sve što je još u dobrom stanju, a vama više nije potrebno možete slobodno donirati.

Donesite vaše donacije u Lazarete izmedu 9 i 18 sati. Isto tako župljani mogu donijeti donacije do Ice Café Milano na magistrali u Mlinima. Još možemo doći na kućnu adresu i pokupiti stvari izmedu 10 i 13 sati, samo srijedom i četvrtkom. Za dogovor termina, nazovite 098 303 5535.

Prodaja će se održati u Lazaretima:

subotu 30. rujna od 9 do 18 sati, nedjelju 1.  listopada od 11 do 18 sati i  ponedjeljak 2. listopada od 10 do 18 sati.

 Svi koji dođu moći će naći nešto zanimljivo i korisno po povoljnoj cijeni. Kao i uvijek, sav prihod prodaje služi u humanitarne svrhe Dubrovčana. Ove godine, Klub ce donirati sredstva Udruzi Slijepih Dubrovačko Neretvanske županije, Udruzi Zajedno do Zdravlja, te Udruzi Slatki Život, sto podržava obitelji s djecom koja imaju dijabetes tip jedan.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *