OSTAO BEZ MANDATA Capor se obratio biračima

932
Đuro Capor, nositelj liste SJG/Možemo u 10. izbornoj jedinici nakon izbora obratio se javnosti na stranici Srđ je grad. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
Velika hvala našim biračima, promatračima i volonterima na štandovima koji su ovih dana davali sve od sebe za promjenu koje ovo društvo čeka 30 godina.
Stranka Možemo! na nacionalnoj je razini povećala broj mandata i saborski klub s 5 na 10 zastupnika i ponovno smo najugodnije iznenađenje ovih izbora.
U našoj, 10. izbornoj jedinici, u kojoj smo izašli kao Srđ je Grad/ Možemo!, postigli smo dobar rezultat, osvojili smo 3000 glasova više nego na prošlim nacionalnim izborima, prebacili smo izborni prag. To nažalost, zbog d’hontove metode, nije bilo dovoljno za osvajanje saborskog mandata.
Raduje nas posebno odličan rezultat koji smo ostvarili u Dubrovniku gdje se ponovo potvrđujemo kao najjača oporba HDZ-u.
Ovim putem posebno zahvaljujemo onom jednom biraču/biračici u Dubi Konavoskoj koji je jedini/jedina na svom biračkom mjestu, koje inače u 100% glasa za HDZ, svoje povjerenje dao/dala nama. To ćemo povjerenje zasigurno svojim radom opravdati. I ojačati!Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *