Otac i kćer za ponovan susret i zbližavanje izabrali Dubrovnik

561

Život priča najljepše romane, a ovo nam je ispričao Dubrovčanin Braco Elezović, koji je sasvim slučajno naletio na ove ljude koji su posjetili naš Grad.

“Oni su kćer i otac. Dugo, predugo su živjeli razdvojeno. Nije to ona priča o Sjevernoj i Južnoj Koreji, nego je to priča o rastavljenim roditeljima i djeci koja jednog od roditelja ne vide cijeli svoj život. E to je baš takva priča. Njeni su se roditelji razveli dok je ona bila skroz mala, pa je završila s majkom, oca nikada nije upoznala, a onda je odrasla, odlučila je upoznati oca i probati se zbližiti s njim. Za takvo što su izabrali put u Dubrovnik (meni srce ko kuća), sami, neometani od drugih članova obitelji, baš kao pravi otac i kćer. Dok mi je to pričala navukao sam cvike. Otac ne zna engleski pa je ona uglavnom pričala, a usput prevodila ocu što priča, kaže namBraco.

“Uglavnom, zbližili su se, ljubavi im nikad nije ni nedostajalo,oduševljeni su doživljenim i viđenim, a danas popodne odlaze nazad. Ona u Dubai gdje sad živi, a otac u Južnu Koreju gdje je oduvijek živio. Vraćaju se sretni jer su odlučili da će se puno češće viđati i putovati, ali kažu i kako će se sa cijelom obitelji prvo ponovo vratiti u Dubrovnik.”
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *