Otkrijte čari otoka uz seriju videozapisa “Active Mljet”

380

Turistička zajednica s radošću najavljuje emitiranje nove serije videozapisa pod nazivom “Istražite Mljet”. U prvom nastavku pod nazivom “Active Mljet”, gledatelji su pozvani da se uz razne aktivnosti pridruže uzbudljivom istraživanju raznolikosti krajolika otoka Mljeta.

Kao jedan od najljepših i najprivlačnijih otoka na Jadranu, Mljet se može pohvaliti netaknutom prirodom i nevjerojatnom ljepotom. Serija “Active Mljet”, koja je nastala u suradnji s renomiranom produkcijskom tvrtkom LMT Studio iz Dubrovnika, donosi nevjerojatna iskustva na otvorenom koja nudi ovaj otok.

U ovoj uzbudljivoj avanturi Turističkoj zajednica otoka Mljeta pridružuje se karizmatični voditelj Mark Thomas. Markova zarazna energija I ljubav prema avanturi, a napose prema otoku Mljetu, čine ga savršenim vodičem koji će gledatelje odvesti na mnoga skrivena mjesta, prave dragulje koji se skrivaju na ovom čarobnom otoku.

U prvom nastavku, kroz prizore starih šumskih puteva gledatelji će moći svjedočiti netaknutoj prirodi Mljeta te ujedno otkriti skrivena blaga I očaravajući panoramski pogled. Također, moći će doživjeti uzbuđenje vožnje biciklom duž slikovitih staza, prolazeći kroz šarmantna sela, vinograde I maslinike.

Četverodijelna promotivna videoserija o Mljetu

Serija će gledatelje odvesti na uzbudljivu avanturu uranjajući u kristalno čiste vode Mljeta, mora I jezera. U kajakingu u mirnim uvalama I jezerima do spuštanja niz strme litice, gledatelji će moći svjedočiti o miru I ljepotama otoka Mljeta te njegovim čudesnim stjenovitim obalama.

Kroz seriju Turistička zajednica otoka Mljeta i LMT Studio zabilježiti će bogato kulturno nasljeđe otoka, istražujući drevne ruševine I povijesne lokalitete koji otkrivaju priču o prošlosti ovih prostora. Mještani će kroz razgovor podijeliti s gledateljima priče o tradicij I I povijesti, pružajući pritom autentičan uvid u živopisnu kulturu otoka.

Ostali nastavci serije “Istražite Mljet” istraživati će gastronomiju otoka I njegove delicije, povijest I prirodu te još mnogo toga, pružajući pritom opširan vodič za doživljaj najboljeg odonoga što Mljet nudi.

“Jako smo uzbuđeni što predstavljamo seriju ‘Istražite Mljet’, koja prikazuje nevjerojatnu ljepotu I avanturu koju Mljet nudi”, rekla je Andrea Anelić, direktorica Turističke zajednica otoka Mljeta. “Kroz zadivljujuće vizuale I zanimljivo pripovijedanje, cilj nam je inspirirati putnike da urone u prirodne ljepote Mljeta I stvore nezaboravne uspomene.”

Epizodu “Active Mljet”, zajedno s nadolazećim nastavcima serije “IstražiteMljet”, možete pogledati na službenom YouTube kanalu Turističke zajednica otoka Mljeta.

Posjetite YouTube kanal otoka Mljeta – https://www.youtube.com/@VisitIslandMljet
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *