OTKRIVENI MUŠKARCI KOJI SU PRETUKLI TAKSISTE: Jedan uhićen, za ostalima se traga!

415

Iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske stiglo je izvješće o incidentu koji se dogodio nakon prosvjeda taksista u petak, 28. srpnja, a u kojem su pretučena tri konavoska vozača. Izvješće prenosimo u cijelosti.

– Dana 28. srpnja u oko 11.30 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Zvekovica došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojoj je sudjelovalo više osoba od kojih je jedna osoba  zadobila teže, a dvije lakše ozlijede, a nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik jedna osoba je zadržana na daljnjem liječenju. 

Provodeći kriminalističko istraživanje utvrđeno su počinitelji, te je za istima raspisana potraga i poduzete mjere traganja.

Dana 30. srpnja 2017 godine na području Splita uhićen je  21 – godišnjak iz Splita koji je dana 31.07.2017 godine  priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te je protiv njega, dvojice 22-godišnjaka , jednog 29-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka, svi iz Splita  podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela  „Sudjelovanja u tučnjavi“. iz članka 122.stavak 1.Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *