PASKO TOMAŠ: Zatražio sam od vlasnika televizije slobodne dane, a o svemu ću progovoriti sutra u Dnevniku Dubrovačke televizije

1274

Pokušali smo u predvečernjim satima kontaktirati Paska Tomaša, kolegu s Dubrovačke televizije kako bi doznali zašto se večeras umjesto emisije “Glas naroda” emitirala reportaža, ali je njegov mobitel bio isključen. Pitali smo se ima li u svemu tome političke pozadine, o čemu smo pisali ovdje.

Tomaš nam se upravo javio i izjavio za naše čitatelje:

– Dragi čitatelji Dubrovnik Insidera, još u subotu navečer, od emitiranja posljednje emisije od vlasnika televizije zatražio sam slobodne dane, tako da kontakt emisija “Glas naroda” nije ukinuta. Emitirala se ponedjeljkom samo privremeno i to tijekom ožujka zbog situacije s koronavirusom. Zadnja dva sata sam spavao i vidim da po komentarima lažni profili svašta pišu i to uglavnom po političkoj narudžbi. Vama – Dubrovnik Insideru hvala na izvještavanju i nepristranom izvještavanju od samih početaka. Glas naroda možete pratiti već ove subote u redovitom terminu od 20 sati. Također o svemu ću progovoriti sutra u Dnevniku Dubrovačke televizije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *