Policija je s Dankinom majkom analizirala snimku iz Beča: Na njoj je curica koja podsjeća na nju

1404

Srpski mediji objavili su snimku na kojoj se vide dvije žene i djevojčica za koju sumnjaju da je Danka. Snimka je navodno nastala u Beču, u društvu djevojčice su dvije žene za koje srpski mediji pišu da su Rumunjke. Ne može se sa sigurnošću reći kad je snimka nastala.

– Snimku je objavio Srbin koji živi u Beču. Pokušao se obratiti ženama koje su bile kraj djevojčice, ali one ga nisu razumjele. One su dozivale djevojčicu, ali ona se nije odazvala – piše Telegraf, koji je razgovarao s autorom snimke i objavio istu..

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Potraga za Dankom traje šest dana, a policija je opsežno i detaljno pretražila Banjsko Polje, nedaleko Bora, gdje je djevojčica nestala.

Navodnu snimku iz Beča policija je analizirala s Dankinom majkom Ivanom, piše Blic.rs. Policijska provjera je u tijeku te nema još službenih saznanja o tome.

Na pitanja novinara, Ivana je rekla da snimku nije vidjela jer ne gleda društvene mreže.

Novinari Telegrafa su snimku pokazali Dankinom ujku Stefanu.

– Po jakni to nije ona, ali repić  je vezan kao što je njoj bio – kazao je. Isti medij piše kako su Stefana frizura i hod podsjetili na Danku, ali, naravno, ne može reći sa sigurnosti je li ona na snimci…

– Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide djevojčicu, da odmah obavijeste policiju, poručuju iz srpske policije, tvrdi Kurir.

IZVOR: 24sata.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *