POLICIJA POZVANA NA MJESTO GRADNJE STAMBENE ZGRADE U MOKOŠICI, SUSJEDI TVRDE: UZURPIRALI SU NAŠU PARCELU!

2887

O izgradnji stambeno-poslovne zgrade u Ulici od izvora u Mokošici pisali smo u više navrata, a o istoj se raspravljalo i na jednoj od sjednica Gradskog vijeća. Saga se nastavila, naime, jutros je u Mokošicu pozvana i policija!

-Pozvali smo policiju jer rade na našoj parceli! Stanari ovih zgrada obavijestili su o ovome sve inspekcije, dosada nitko nije izašao na teren! Čak su devedeset kvadrata na našem posjedu, ogradu su postavili!, kažu ogorčeni stanari zgrada Ulice od izvora 26 i 28.

Podsjetimo, stambeno-poslovnu zgradu u Ulici od izvora grade Cvijeta nekretnine, a Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine je slučaj proslijedilo na Državni inspektorat. u dopisu između ostalog stoji kako je “Grad Dubrovnik, Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje izdao građevinsku dozvolu za građenje po zahtjevu investitora Cvijeta nekretnine d.o.o. Međutim, ovo Ministarstvo je uvidom u sustav eDozvole utvrdilo da je navedeni Upravni odjel po zahtjevu investitora donio Rješenje od 5. rujna 2019., kojim je odbijen zahtjev navedenog investitora za izdavanje građevinske dozvole za gradnju srednje stambeno-poslovne građevine.”

Upit smo poslali i PU Dubrovačko-neretvanskoj i čekamo njihov odgovor.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *