POMOZIMO MIRJANI Žena kojoj je muž izmasakrirao lice treba posao i stan koji može plaćati za sebe i troje malodobne djece

413

Nakon jučerašnjeg prosvjeda protiv svakog oblika nasilja, organizatorica Marijana Barać obratila se svima koji mogu pomoći: “Dragi fb prijatelji, do danas neki i niste čuli za priču Mirjane Kristović, a danas je čula cijela Hrvatska. Ta žena je ŽIVA, nakon svega sto je prošla,nakon muža koji joj je sjekirom deformirao lice, bori se kako zna i umije. Ja vas molim da svi učinimo što god možemo da ta žena dobije stalan posao i uredna, pristojna primanja, a ne kada dođe na razgovor da joj se reče kada bude sličila na čovjeka da se javi, pokažimo da smo ljudi. Također što je jako bitno, trebamo joj naći stan do 3000 kn mjesečno, da ne vlaži, može i jednosoban, za nju i troje djece. Četiri života ćemo i moramo staviti na noge, to je dužnost svih nas. Opet vas molim da ko god ima ikakva saznanja za posao i stan da se javi Mirjani ili meni, pa cu vas spojiti. Hvala.”

Podsjetimo, Mirjana Kristović iz Župe dubrovačke je žena koju je suprug sa tri promila alkohola u krvi u noći sa 12.na 13.kolovoza 2014. isjekao sjekirom ili sabljom i unakazio lice. Mirjana traži posao pomoćnog kuhara, čistačice ili sobarice.

 

 

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *