POSJET 22 INOZEMNA NOVINARA ZA VRIJEME GOOD FOOD FESTIVALA REZULTIRAO BROJNIM OBJAVAMA

504

Za vrijeme ovogodišnjeg, petog po redu Good Food Festivala, od 15. do 21. listopada 2018.  Turistička zajednica grada Dubrovnika, uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ugostila je 22 inozemna novinara. Radi se o renomiranim turističkim i gastro novinarima iz trinaest zemalja svijeta – Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Rusije, Velike Britanije, Češke, Poljske, Španjolske, Turske, Italije, Švedske, Norveške, Francuske i Njemačke. Tijekom boravka u Dubrovniku, koji je dogovoren u suradnji s predstavništvima Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu te glavnim uredom HTZ-a u Zagrebu, a na inicijativu TZ grada Dubrovnika, novinari su se upoznali s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Dubrovnika te su sudjelovali u raznovrsnom programu Good Food Festivala.

U ured Turističke zajednice grada Dubrovnika svakodnevno pristižu nove objave u inozemnim medijima kao rezultat organiziranog press tripa za Good Food Festival. Neke od objavljenih članaka možete pogledati na slijedećim poveznicama dok  drugi dio članaka čeka na objavu.

https://bit.ly/2BjlEt3

https://bit.ly/2QV5IlZ

https://bit.ly/2TqDQI9

https://bit.ly/2ORAeLL

https://bit.ly/2zhYlhI

https://bit.ly/2yFnW45

https://bit.ly/2yEeBJH

https://bit.ly/2BkOMQz

Dubrovnik se zahvaljujući novinarskim posjetima iz godine u godinu promovira u vodećim inozemnim medijima te zasluženo zauzima mjesto jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u svijetu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *