POTPISANI UGOVORI Centru kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu u Dubrovniku 102 milijuna kuna

245

Svečanim potpisivanjem, odnosno uručivanjem ugovora za realizaciju Centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu u petak u Dubrovniku, za taj projekt i službeno je osigurano gotovo 102 milijuna kuna.

Naime, državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić i ravnatelj TUŠ Dubrovnik Antun Perušina potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 72.399.069,29 kn. Projekt se 85 posto financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz državnog proračuna. Dodijeljena sredstva pokrivaju 100 posto prihvatljivih troškova koji se odnose na aktivnosti uspostave regionalnog centra kompetentnosti.

Uz navedeni Ugovor, državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić uručila je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik u ukupnom iznosu od 29.393.973,49 kn. Projekt se 85 posto financira sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a 15 posto iz državnog proračuna. Dodijeljena sredstva pokrivaju 100 posto prihvatljivih troškova koji se odnose na infrastrukturu regionalnog centra kompetentnosti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *